Webprogress is in 2007 opgericht als eenmanszaak. Diensten zoals webhosting, websites bouwen en vindbaarheid vergroten waren de startactiviteiten van deze onderneming.

Inmiddels zijn wij ruim 15 jaar verder en heeft Webprogress zich ontwikkeld als vindbaarheid specialist. Voor de laatste jaren is zoekmachine optimalisatie (SEO) één van de kernactiviteiten van deze onderneming geworden.

Daarnaast is er ook heel veel kennis opgedaan in WordPress, het beheer daarvan en vooral het configureren naar een goed werkende website, die ook nog eens vindbaar is.

Meent 106

Onze diensten

WordPress beheer: Webprogress neemt de gehele hosting plus beheer van uw website (inclusief theme, plugins en back-ups) van uw organisatie over.

Vindbaarheid verbeteren: Uw website is geïndexeerd in Google en uw organisatie wenst hoger te komen in de zoekresultaten. Met een maatwerkaanpak wordt een traject gestart om dit zo snel mogelijk te realiseren.

Coaching & mentoring: als ondernemer loopt u tegen bepaalde uitdagingen aan en u wenst een onafhankelijk klankboard voor reflectie en advies. Op basis van gedegen analyse en begeleiding, komen er verbetervoorstellen naar voren die uw organisatie kunnen helpen in groei en ontwikkeling.

Wie ben ik?

Mijn naam is Vincent van Vliet (1977) en ik ben al meer dan 15 jaar ondernemer. Naast mijn bedrijfskundige achtergrond (MSc.), heb ik een voorliefde voor Internet ondernemen en Business Innovatie. Deel jouw uitdagingen en ik kijk wat ik voor je kan betekenen