WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt bouwen en onderhouden. Dit CMS begon ooit als een simpel systeem om weblogs mee te maken. Inmiddels is de CMS ver ontwikkeld en veel meer dan alleen een weblog platform.

WordPress is toegankelijk

Inmiddels heeft 25% van de mensen, organisaties en bedrijven die een WordPress website hebben. Hiervoor heb je geen kennis van programmeertalen zoals HTML, PHP of dot.net nodig. Het kenmerk van een CMS is dat je zelf alleen tekst hoeft te schrijven op een manier waarop je gewend bent, het heeft namelijk wel iets weg van de normale tekstverwerkingsprogramma’s zoals Microsoft Word, en het systeem de achterliggende code afhandelt. Zo kunt u zich volledig richten op het maken van content zonder te hoeven programmeren.

Deze artikelen gaan voornamelijk over WordPress tips en trucs die u kunnen helpen bij het beheren en ontwikkelen van uw eigen website of die van een organisatie of onderneming.


  • Wat is wordpress - WebProgress

Wat is wordpress

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt bouwen en onderhouden. Dit CMS begon ooit als een simpel systeem om weblogs mee te maken. Inmiddels is WordPress ver ontwikkeld en veel meer dan

Door |2016-11-08T17:07:29+01:002016/09/18|WordPress|
Go to Top