SEO is een acroniem uit het Engels, wat staat voor Search Engine Optimization. Het zijn alle website optimalisatie activiteiten die gedaan worden om het zoekmachine internet bezoeken te verbeteren. Het gaat hier dan om zoekmachine internet bezoeken die gratis, organisch en natuurlijk zijn en dus niet de betaalde diensten zoals Adwords.

SEO is belangrijk

Een website hebben is één maar goed gevonden worden op een gratis manier wat rendement oplevert; dat wil iedereen. Alle grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo hebben eerste primaire zoekresultaten.

Hier worden de meest relevante webpagina’s getoond die overeenkomen met de ingetoetste trefwoorden van de zoekmachine bezoeker. Door de juiste SEO (zoekmachine optimalisatie) te hebben toegepast op webpagina’s kan de positie in een zoekmachine worden beïnvloed. Uiteraard is het de kunst om dit zo goed te doen dat de gewenste website bij de 1ste 10 zoekresultaten naar voren komt.

Empirisch onderzoek toont aan dat de gemiddelde zoekmachine bezoeker niet verder kijkt dan de 1ste 10 zoekresultaten.

Deze artikelen gaan voornamelijk over SEO tips en trucs die u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw zoekresultaten van een website in zoekmachines.


SEO tips voor 2017

SEO tips voor 2017. Het jaar 2016 is al weer bijna voorbij dus tijd om je voor te bereiden voor 2017. In 2017 worden zoekmachines nog geavanceerder, zijn de algoritmes nog verder ontwikkeld en wordt mobiel Internet steeds belangrijker.

Door |2016-12-02T15:38:26+01:002016/12/02|SEO|
Go to Top