Over ons

WebProgress, de Internet specialist op het gebied van WordPress beheer, webhosting, zoekmachine optimalisatie en social media, kan je helpen bij het verbeteren van je website, vindbaarheid en Internet rendement.

Of je op zoek bent naar content ondersteuning, advies, webhosting of een andere Internet dienst, WebProgress helpt je op welke manier dan ook wat wenselijk is, zodat jij met je website, Internetplatform of welke andere Internet oplossing kan groeien.

Wij geloven dat Internet ondernemers succesvoller kunnen zijn door de juiste Internet oplossing in te zetten. WebProgress levert graag een waardevolle bijdrage met als uitgangspunten: een goede samenwerking en een verbeterd resultaat.

“Door het WordPress beheer uit te besteden, kan je minimaal 1 tot 4 uur per week aan kostbare tijd effectief aan andere zaken besteden.”

Wij zijn

WebProgress is een full service Internet Development Bureau gevestigd in Rotterdam. WebProgress in 2008 opgericht door Vincent van Vliet, een ondernemer met passie voor Internet, idee ontwikkeling, problemen oplossen en enthousiaste mensen.

De afgelopen jaren heeft WebProgress een transitie doorgemaakt van Webdesign en webhosting naar WordPress ondersteuning op maat. Dit betekent specialisatie in WordPress themes, plugins en vooral het werkend krijgen/ houden van WordPress oplossingen. Daarnaast is zoekmachine optimalisatie (SEO) een dienst die steeds belangrijker is geworden vanwege de snelle ontwikkelingen van het internet en Google.

Aangezien de markt continue veranderd en zeker op het gebied van Internet en zoekmachines, zijn websites nog belangrijker geworden dan ooit. Onze meerwaarde is starters, MKB ondernemers of andere Internet ondernemers te helpen om zo succesvol mogelijk te zijn op het Internet. Ook social media is daar niet bij weg te denken, aangezien alles met elkaar wordt versterkt.

Waar geloven wij in

Door langdurige relaties op te bouwen ontstaat er wederzijds vertrouwen. Dit draagt bij aan een wisselwerking van kennisdeling en succes. Samen werken aan oplossingen waarbij vertrouwen en enthousiasme centraal staat.

Het leveren van Internetdiensten blijft mensenwerk. Door kennis en ervaring, werken we toe naar de best haalbare resultaten en vooral tevredenheid. Beide speerpunten gelden niet alleen voor morgen maar vooral voor de toekomst.

Diversiteit zorgt voor afwisseling, kennisontwikkeling maar vooral ook positieve energie. Samen met anderen het verschil maken is een ambitie die wij continue nastreven.